Menu Close

Profiturile de parcare auto a Consiliului SOAR

Consiliile din Anglia au făcut mai mult de 411 milioane de lire sterline de la parcarea auto anul trecut, potrivit datelor guvernamentale. Acesta este un impuls de 53 de milioane de lire sterline în anul precedent.
Dar, în timp ce profiturile de parcare auto au crescut cu 14,9 la sută, suma de bani cheltuită de consiliile privind siguranța rutieră, educația, precum și rutele fără riscuri către instituție au scăzut cu 18 %, de la 127,5 milioane lire sterline în 2011 la 105 milioane de lire sterline anul trecut.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Conform cifrelor, consiliile din zona Londrei au strâns cea mai mare sumă de bani. Consiliul Westminster a înregistrat 38 de milioane de lire sterline (în creștere cu 8,7 % față de anul precedent), precum și Kensington, precum și Chelsea au înregistrat un impuls de 31 % în 2011, crescând la 27,5 milioane de lire sterline.
În afara Londrei, cei mai mari producători de bani au fost Brighton, precum și Consiliul Hove – care colectează 13,7 milioane de lire sterline pentru anul respectiv. Newcastle pe acuzațiile lui Tyne aproape că s -au dublat până la 6,2 milioane de lire sterline între 2011, precum și 2012.
„Consiliile obțin profituri record din parcare, reducând în același timp costurile de securitate rutieră la serviciile de salvare a vieții, cum ar fi educația pentru șoferi tineri, formarea ciclului, precum și rutele fără riscuri către schemele școlilor”, un purtător de cuvânt al Institutului de la Institutul de Au spus automobilisti avansați (IAM).
Asociația Guvernului Regional (LGA) a răspuns la criticile IAM. „Consiliile cheltuiesc miliarde de lire sterline pe an pentru serviciile de transport, precum și în prezent se confruntă cu reduceri generale ale planului bugetar de până la 33 %, precum și o reducere de 442 de milioane de lire sterline a bugetului de întreținere a autostrăzilor”, a spus un purtător de cuvânt.
„Acest lucru înseamnă că au mult mai puțin de cheltuit pe drumuri, precum și inițiative de transport. Surplusurile din veniturile din parcare auto ajută la reducerea impactului acestor reduceri, deoarece acestea trebuie cheltuite pentru serviciile de transport ”, a adăugat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *