Menu Close

Noul 2020 Volkswagen Golf Estate stimulează Practicitatea

Aceasta este noul Volkswagen Golf Estate, care aterizează în dealeri din Marea Britanie la sfârșitul anului.
Noul căruță este semnificativ mai mult decât înainte, cu o obținută de aproape 35 cm, ducându -l la 4.633mm, în timp ce ampatamentul crește cu 66mm. Drept urmare, capacitatea de pornire este de 611 litri cu scaunele din spate în loc și 1.642 litri cu ele pliate.

Cele mai bune mașini de proprietate și camioane pentru a cumpăra 2022

Aceasta este de 22 de litri peste MK7 Golf Estate, dar mai sunt cu 50 de litri mai puțin decât veți găsi în cea mai recentă proprietate Skoda Octavia. Zona de bagaje a golfului este formată din cârlige de pungi, inele de fixare și iluminare în golfuri de încărcare ca standard, în timp ce un control al hayonului și al picioarelor cu picioare sunt disponibile.
19
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Relativ modest se află în spațiul de pornire arată că VW a folosit lungimea suplimentară pentru a se potrivi cu un ecran din spate mai rafinat, în încercarea de a oferi moșiei de golf un aspect mai sportiv. Cu toate acestea, automobilul este similar cu hatchback-ul până la stâlpii B, cu aceleași noi lumini frontale și de zi.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În interior, cabina din față a moșiei va părea familiară oricui a văzut trapa. Există mai puține butoane fizice decât înainte, cu controale de încălzire și ventilație integrate într-o bară sensibilă la atingere care se desfășoară sub ecranul de infotainment. Un panou de instrumente complet digital este convențional pe parcursul gamei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *