Menu Close

All-New Porsche Cayenne Turbo SUV primește 542BHP

Porsche a ridicat capacul pe cea mai tare versiune a celui mai recent SUV Cayenne la Frankfurt Auto Show sub forma All-New Cayenne Turbo, care este la vânzare acum Preț de la 99.291 lire sterline.
Sub capotă, noul Cayenne Turbo își ia motorul de la cel mai recent Panamera Turbo, lăudându-se cu un V8 de 4,0 litri cu două turbocompresoare, producând 542 CP și 770Nm de cuplu. Puterea este trimisă la toate cele patru roți, dar Cayenne Turbo folosește o cutie de viteze automată Tiptronic s convențională cu opt viteze pe o unitate PDK cu două ambreiaj.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Toate cele mai recente din Salonul Auto Frankfurt din 2017
Indiferent, 0-62 km / h durează 4,1 secunde, cu viteza maximă înregistrată la 177 km / h. Cu toate acestea, Kitting The Cayenne Turbo cu pachetul opțional Sport Chrono introduce controlul lansării, redând linia de 0-62 km / h la 3,9 secunde.
14

Sub corpul mare, completat cu modificări unice, mult mai agresive de stil turbo, sunt un set de amortizoare adaptive împerecheate la un sistem de suspensie de aer cu trei camere, care poate modifica înălțimea de mers a mașinii în funcție de teren. Sunt prezente și bare anti-roll variabile, folosind electronice pentru a înăbuși bara de stabilizator și pentru a scădea rularea corpului.
Având în vedere că Cayenne obișnuită cântărește aproape două tone, Turbo mult mai puternic este îmbrăcat cu discuri de frână acoperite în carbură de tungsten – o relocare Porsche spune că crește viața de frână și oprirea puterii. Frânele cu carbon ceramic, ca întotdeauna, fac lista de opțiuni.
Forța de frânare suplimentară este oferită de o nouă aripă din spate activă-spoilerul cocoțat în partea de sus a trapei din spate se dublează ca o frâna de aer sub frânare grea, în timp ce este obișnuit să ofere forță suplimentară cu viteză. Alături de makeover-ul exterior turbo, format de 21 de inci, arcade cu roți mai mari, bare de protecție colorate pentru corp și fuste, plus o nouă configurație de evacuare quad-exit, interiorul găzduiește noi scaune sportive și un nou volan, ambele fiind încălzite, deoarece standard.
Îți place aspectul noului Porsche Cayenne Turbo? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *