Menu Close

New Bentley Flying Spur Hybrid Edition Odyssean, introdus cu Raft of Durable Materials

Bentley și-a introdus Hybrid Flying Spur în acest sens, ediția Odyssean cu condusuri limitate, un rival la limuzine hibride plug-in ultra-luxoase, cum ar fi Mercedesul Mercedes S 580 E L.
Flying Spur Hybrid Odyssean Edition este primul design de producție influențat de conceptul Exp 100 GT al lui Bentley, care a fost dezvăluit în 2019 atât pentru a sărbători centenarul companiei, cât și pentru a indica direcția în care se află următorii 100 de ani ai firmei.

New Bentley Flying Spur Hybrid apare cu 536 CP

Bentley factură ediția Odyssean drept „primul pas într -o călătorie pentru a introduce noi materiale durabile” în brand; Pe lângă faptul că este capabil să călătorească pentru aproximativ 25 de mile (acreditare oficială în așteptare) în modul electric cu emisii zero, ediția Odyssean Hybrid Flying Spur este plină de materiale durabile, ecologice.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Se spune că lemnul său cu pori deschise utilizează aproximativ 90 % mai puțin lacquer decât furnirurile cu luciu ridicat, în timp ce aspectele cabinei sunt făcute din tweed provine din lână britanică durabilă. Între timp, înfrumusețări din exterior includ un finisaj subtil, aproape mat, mai degrabă decât garnitura cromată sau lucioasă atractivă conectată în mod normal cu Bentley.
10

Pe lângă un motor electric de 134 CP alimentat de o baterie de 14,1kWh, Hybrid Flying Spur este alimentat de același motor pe benzină V6 de 2,9 litri, descoperit în Audi RS5, oferind vehiculului un total de 536 CP pentru o perioadă de 0-60 km / h de 4,1 secunde, făcându -l doar o zecime de o secundă mai lentă decât Flying Spur V8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *