Menu Close

Aston Martin finalizează noua ofertă de finanțare de 560 milioane lire sterline

Problemele monetare ale lui Aston Martin au fost ușurate de finalizarea unei noi probleme de drepturi care oferă afacerii o injecție de bani instantanee.
Finanțarea suplimentară, declarată a fi în regiune de 560 de milioane de lire sterline, oferă afaceri suficienți bani pentru a promova producția vitală a SUV -ului său DBX atunci când noua fabrică din St Athan din sudul Țării Galilor este capabilă să se deschidă. Aproximativ jumătate din cei 560 de milioane de lire sterline sunt de așteptat să se afle din consorțiul „Arborele de yew” al lui Stroll, cu restul din problema drepturilor. O altă linie de istoric de credit de 150 de milioane de lire sterline este, de asemenea, raportată că a fost oferită companiei.
De asemenea, Aston Martin a obținut recent investiții de la Mercedes F1 Boss, Toto Wolff, precum și cel mai bogat om din Elveția, Ernesto Bertarelli. Cu toate acestea, perechea își va vedea 4,8%, precum și miza de 3,5% în afacere diluată la mai puțin de 1% prin cea mai recentă problemă a drepturilor.

Noua recenzie a prototipului Aston Martin DBX

Ca parte a noului acord cu probleme de drepturi, omul de afaceri canadian, precum și proprietarul echipei Racing Point F1 Lawrence Stroll, care a investit substanțial el însuși, îl înlocuiește pe Cent Hughes în funcția de președinte executiv. Dr. Andy Palmer rămâne ca CEO de afaceri.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Într -o declarație, Stroll a declarat „Sunt cu adevărat încântat să mă ocup de funcția de președinte executiv al acestei companii britanice excelente, Aston Martin Lagonda. În mijlocul celui mai dificil mediu, la nivel mondial, că orice tip de noi am experimentat vreodată, toate energiile mele, precum și ale echipei de administrație, vor fi dedicate acum să se bazeze pe punctele forte ale companiei, marca sa, inginerie, precum și abilitățile oamenilor săi de a crea bazele unui viitor luminos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *