Menu Close

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen a dezvăluit detalii despre un nou Golf cu patru roți Golf 4Motion, care nu este de așteptat să ajungă în Marea Britanie. Ultimul golf cu patru roți oferite în Marea Britanie-în afară de actualul Golf R-a fost în linia MK5.
Noul Golf 4Motion este oferit cu două motoare diesel: un 104 CP 1,6 litri sau un TDI de 2,0 litri care creează 148 CP. Sistemul cu patru roți în sine evaluează cu 1,4 kg mai puțin decât configurația utilizată în Golf 4Motion anterior, precum și este aparent mai rapid pentru a răspunde.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Dieselul mai mic de 1,6 litri se ocupă de 62,7mpg, în timp ce sistemul de 2,0 litri nu este în urmă, cu 60,1mpg. Acest lucru face ca motorina de 2,0 litri să fie în jur de 15 % mai eficientă decât exact același motor de capacitate în vechea Golf 4Motion.
Pentru a ajuta la îmbunătățirea tracțiunii, toate variațiile de 4motion obțin blocaje electronice pe ambele axe. Există și ferestre aeriene, electrice, lumini de rulare în timpul zilei, precum și șapte airbag-uri. 4motion costă în jur de 1.500 de lire sterline mult mai mult decât un golf cu tracțiune din față.
Dar, deși este posibil ca 4motion-ul să nu fie referitor la Marea Britanie, ne așteptăm ca noile Golf R pe patru roți să fie la vânzare chiar aici până la sfârșitul anului. De asemenea, un MK6 Golf R Cabriolet urmează să fie lansat, VW a dezvăluit că vehiculul va fi afișat oficial luni 11 februarie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *