Menu Close

Ford aruncă 1.400 de sarcini din Marea Britanie

Ford a verificat că își va închide fabrica din Southampton la jumătatea anului 2013. Mișcarea se încheie cu mai mult de 100 de ani de producție de vehicule în Marea Britanie, precum și va cheltuia 500 de persoane de locuri de muncă, plus oferte mari mai mult în lanțul de aprovizionare asociat.
Producția de tranzit se va muta la Ford Otosan Facility din Kocaeli, Turcia, în 2013.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În plus, Ford își va închide ștampilarea, precum și operațiunile de scule din Dagenham – care angajează în prezent 750 de persoane – pe lângă logistică, precum și personalul de asistență, ducând pierderi generale de sarcină la 1.400 în Marea Britanie.
Ford citează slăbiciunea pe piața europeană – ceea ce reprezintă ceva mai mult de un sfert din volumul general al vehiculului Ford – ca motiv pentru decizia sa de a reduce plantele, precum și stocul de mașini și camioane ale dealerului său pentru a înregistra niveluri scăzute.
Vorbind în timpul unei conferințe de presă, președintele Ford, precum și CEO -ul Alan Mulally, a declarat: „Ne trecem decisiv pentru a se potrivi cu producția cu cererea … Recunoaștem efectul pe care acțiunile noastre îl vor avea asupra lucrătorilor Ford, precum și a gospodăriilor lor, precum și vor lucra împreună Cu toate părțile interesate în timpul acestei transformări necesare a afacerii noastre … ”
Ford a verificat dacă va investi în instalația sa de producție de motoare diesel Dagenham, precum și va păstra forța de muncă actuală de 2.000 de persoane pe linia motorului. O nouă gospodărie cu motoare diesel curate de 2,0 litri va fi înființată la Ford’s Dunton R&D Center, care angajează 3.500 de persoane, precum și va intra în producție la Dagenham în 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *