Menu Close

Bugatti „Baby II” Tip 35 Mini Replica la prețuri de la 27.000 lire sterline

Bugatti a dezvăluit prețuri pentru copilul II – o scară de 75 la sută, pasager de tip 35 alimentat cu baterie, conceput atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Cu o rulare strict limitată de doar 500 de unități, o serie de automobile sunt încă oferite să cumpere în primul rând, prima servire – restul alocării este epuizat.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune automobile electrice de vânzare acum
Prețurile încep de la 27.000 de lire sterline pentru modelul de bază, deși această cifră urcă spre un ochi de 53.000 de lire sterline pentru modelul Pur Sang. De asemenea, merită să țineți cont de faptul că niciuna dintre aceste cifre nu include TVA. După aplicarea impozitului, veți cheltui mai mult de 63.000 de lire sterline pentru cel mai scump model, care este la fel ca un Porsche 718 Cayman GTS.
Cumpărătorii au opțiunea lor de trei specificații. Modelul de bază este convențional cu un corp compus, un pachet de baterii de 1,4kWh, frânare regenerativă, un diferențial cu alunecare limitată, precum și un motor electric cu două moduri de conducere-novice, precum și expert.
Fostul setare este conceput pentru tineri, precum și oferă o putere maximă de 1,3 CP, precum și viteză maximă de 12 km / h. Setarea de experți a Bugatti crește ambele cifre, dezactivând limitatoarele motorului pentru a oferi o putere maximă de 5,4 CP, precum și o viteză maximă de 30 km / h. Gama este de aproximativ 25 km (aproximativ 15,5 mile).
15

Modelul Vitesse are un preț de aproximativ 40.000 de lire sterline. Adăugările peste modelul de nivel de intrare includ un corp de fibre de carbon, un motor electric mai puternic, precum și un pachet de baterii mai mare de 2,8kWh. Aceste upgrade -uri conferă copilului II o putere maximă de 13,4 CP, o viteză maximă de 42 km / h, precum și un interval crescut de 31 de mile.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *