Menu Close

Uber și Mercedes fac echipă pentru a livra taxiuri autonome

Mercedes și compania-mamă Daimler au anunțat planurile unei noi legături cu aplicația de călătorie Uber, pentru a oferi flote de taxiuri auto-conducere pentru a plăti clienții din întreaga lume .
Modelele Mercedes fără șofer vor fi în cele din urmă rezervabile prin intermediul aplicației mobile Uber, deși cele două companii au refuzat să acorde un interval de timp pentru momentul în care tehnologia ar putea fi gata. Cu toate acestea, un raport din The Financial Times a sugerat că ar putea fi „ani” înainte ca orice astfel de rețea să funcționeze.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

CEO -ul Uber, Travis Kalanick, a scris într -o postare pe blog: „Producătorii auto precum Daimler sunt cruciali pentru strategia noastră, deoarece Uber nu are experiență în a face mașini.
• Ghid final pentru mașini cu autovehicule
„A face mașini este foarte greu”, a spus el. „Acest lucru a devenit foarte clar după ce am vizitat o fabrică auto și am văzut cât de mult efort depune proiectarea, testarea și construirea de mașini.”
Prin urmare, se pare că Uber ar folosi expertiza inginerească a lui Daimler, oferind producătorului auto cunoștințe semnificative atunci când vine vorba de furnizarea tehnologiei pentru consumatorii de călătorie-un model de afaceri care a decolat în ultimii trei ani.
Sunt necesare mari progrese în legislație înainte de începerea testării pe scară largă, procesele care necesită aprobarea statului în SUA. Cu toate acestea, guvernul britanic investește milioane pentru a face din Marea Britanie un pat de testare atrăgător pentru acest tip de tehnologie, cu încercări ale unor vehicule autonome deja în funcțiune.
Nu s-au dezvăluit termeni financiari între Daimler și Uber, dar s-a sugerat că acordul nu este exclusiv, ceea ce înseamnă că alte companii ar putea face echipă cu mărcile pentru a livra propunerea finală.
Cursa este în rândul producătorilor de mașini pentru a livra prima mașină cu adevărat fără șofer, iar propria clasă E a Merc oferă deja tehnologie semi-autonome, care poate funcționa pe autostrăzi prin direcție, frânare și accelerare fără aport de șofer. Cele mai recente modele ale Volvo folosesc sisteme similare și pot funcționa cu viteze de până la 80 km / h.
Ați salva vreodată un taxi autonom? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *