Menu Close

Vans de livrare de vină pentru nivelurile de trafic record

Creșterea producției de transporturi de livrare a produselor către locuințele cumpărătorilor online zilnic provoacă niveluri record ale reținerii traficului, potrivit unui raport guvernamental.
Traficul rutier din Marea Britanie a atins un nou top în ultimul an, învingând cifrele anterioare de pre -recesiune, cu 320 de milioane de mile acoperite de mașini în ultimele 12 luni – în creștere cu 1,5 % comparativ cu aceeași perioadă din 2015.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune autoutilitare de dimensiuni medii din Marea Britanie
Departamentul pentru Transport a declarat că această creștere a scăzut la creșterea autoutilitarelor de livrare pe drum, cu autoutilitare care au ridicat 78,2 miliarde de mile, de patru ori mai mare decât creșterea traficului auto la 3,8 %.
Este posibil ca aceste creșteri să fie reduse la creșterea continuă a popularității site -urilor precum Amazon promițătoare a doua zi – sau chiar în aceeași zi – livrarea și trimiterea de pachete atât la adresele de domiciliu, cât și la punctele de ridicare a orașului.
Călătoriile de camioane cu mărfuri grele au crescut, de asemenea, cu o creștere de 3,4 la sută, care poate reprezenta creșterea uriașă a autostrăzii și a traficului A-Road în comparație cu rutele urbane și rezidențiale.
• Cele mai bune autoutilitare mari de achiziționat în Marea Britanie
În schimb, traficul auto a îmbunătățit doar 0,9 la sută pe parcursul anului, cu kilometrajul auto anual care a scăzut efectiv în ultimul deceniu de la 8.835 la 8.127 mile, deoarece șoferii sunt obligați să găsească moduri alternative de transport – în special în timpul orelor de naveta.
Edmund King, președintele AA, a declarat că problemele de trafic au fost înrăutățite din cauza lipsei de parcare. El a adăugat: „Mai mult de jumătate din această nouă rasă de„ drumuri rutiere ”pleacă să facă o călătorie cu mașina, mai degrabă decât să renunțe la parcarea din afara caselor lor.
Ce părere aveți despre creșterea autoutilitarelor de livrare pe drumurile din Marea Britanie? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *