Menu Close

DVSA lansează acreditarea pentru antrenamentul de remorcare a remorcii

Decizia de către secretarul de transport Grant Shapps pentru a elimina testul de conducere a remorcii de remorcare la sfârșitul anului trecut a obligat Autoritatea pentru Standarde pentru Automobilist și Automobile (DVSA) să introducă o nouă schemă de acreditare a remorcării.
Decizia de a renunța la teste pentru automobiliștii care doresc să remorce remorci de până la 3.500 kgs a zburat în fața recomandărilor din DVSA, organizații de motorizare și corpuri de siguranță, dar a continuat oricum în efortul de a complimenta capacitatea pentru mult mai mult HGV care conduce HGV care conduce HGV teste. Având în vedere că legea s -a schimbat, orice persoană cu permis de conducere complet are dreptul legal să remorce o remorcă de până la 3.500 kg, indiferent dacă este instruit sau nu. Acest lucru indică faptul că orice automobilist poate remorca o rulotă mare sau o remorcă de cai sau o remorcă pentru muncă.

Ghid de remorcare: legi, licențe, costuri și sfaturi din Marea Britanie

Cu toate acestea, o consecință neplanificată a anulării testului de remorcare este faptul că angajatorii cu personalul care trebuie să remorce remorci pentru muncă, acum nu au indicii de a îndeplini obligațiile HSE pentru a arăta automobilistii lor sunt instruiți în mod corespunzător.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Întrucât DVSA nu mai are puterea de a „trece” sau „eșuează” candidații, aceștia vor acredita în schimb organizațiile de formare prin intermediul Consiliului Național pentru Instruire Remorcătoare recunoscută. Detalii complete ale schemei nu au fost încă anunțate, dar se crede că formatorii recunoscuți vor putea emite certificate pentru a arăta că candidații au participat la antrenamentele de remorcare. Încă nu este clar dacă formatorii li se va permite să eșueze candidații care nu se măsoară, deoarece legile de licență recent revizuite indică că toată lumea are idealul de a ridica o remorcă – fie că este competentă sau nu.
Un purtător de cuvânt al DVSA a declarat: „Guvernul se angajează să încurajeze automobilistii să obțină pregătire profesională înainte de remorcare pentru timp liber sau de afaceri.
„Schema de acreditare a trainingului remorcii își propune să se asigure că automobilistii care doresc să remorce o remorcă pentru timpul liber sau serviciul să aibă abilitățile, cunoștințele și competențele pentru a remorca în siguranță. Și pentru cei care remorcă o remorcă în legătură cu munca lor, pentru a se asigura că responsabilitățile corporative ale unui angajator pentru a se asigura că sunt îndeplinite practici de lucru sigure. ”
DVSA organizează webinarii pentru furnizorii de formare de remorci în această săptămână și următorul, creat pentru a furniza o actualizare a schemei de acreditare și pentru a explica rolul Consiliului Național pentru instruire recunoscută a remorcii.

Planificați să remorcați? Vezi ghidul nostru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *