Menu Close

Volvo S90 primește un nou motor pe benzină la nivel de intrare

Volvo a introdus un nou motor pe benzină T4 la nivel de intrare la linia salonului său S90, precum și V90 Estate, cu costuri începând de la 35.055 GBP, precum și £ Respectiv 37.055.
Disponibil la comandă acum, noul motor pe benzină turbo cu patru cilindri de 2,0 litri creează 187 CP, precum și este conectat la o cutie de viteze automată cu opt trepte ca standard. Volvo afirmă că motorul ar trebui să returneze climatul economic de combustibil de 42,2mpg în S90, precum și 40,9mpg în V90 mai mare.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini executive
Noul motor este singurul motor pe benzină pură oferit de-a lungul S90 de bază, precum și V90, ceea ce îl face un alternativ la D4 existent, precum și la dieselurile D5 de 2,0 litri, precum și la Hybrid T8 hibrid electric. Anterior, singurul motor cu benzină pură oferită în soi a fost 316 CP 2,0-lite T6 în Cross Country Tough V90.
6
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Dispozitivele standard din berson, precum și proiectele de proprietate includ un sistem de infotainment cu ecran tactil de nouă inci, cu navigație satelit încorporată, frânare automată de urgență, precum și tehnologie de conducere semiatonomă. De asemenea, sunt incluse tapițeria din piele, gestionarea climatului cu două zone, precum și jante din aliaj.
Opțiunile pentru S90, precum și V90 T4, includ roți chiar mai mari de 21 de inci, din față, precum și de parcare din spate, cu o vizualizare surround de 360 ​​de grade, precum și cu un afișaj în cap. Integrarea smartphone -ului cu Apple CarPlay, precum și Android Auto, este de 400 de lire sterline în plus, în timp ce premium Bowers, precum și Wilkins Noise System este o opțiune de 3.000 de lire sterline.
Sunteți ademeniți de noul motor de pe Volvo S90, precum și de V90? Spune -ne ce crezi mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *