Menu Close

Salonul Auto de la Geneva pentru a introduce expoziția Qatar în 2022

Organizatorii Show -ului Auto de la Geneva au expus planuri pentru un spectacol de frați din Orientul Mijlociu, care va avea loc în finanțarea Qatari a Doha Biannual.
Numită Salonul Auto de la Geneva Qatar, prima ediție a Expo va lua locația fie în toamna 2022, fie în 2023, luând locația la fiecare doi ani după aceea, la expoziția Doha, precum și la Centrul de Seminar.

2022 Salonul Auto Geneva anulat din cauza pandemiei continue Covid-19

Spectacolul nu înlocuiește expoziția primară din Elveția, care va continua să se desfășoare în fiecare an, precum și va reveni în 2022 după o suspendare de doi ani din cauza pandemiei coronavirusului continuu la nivel mondial.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Organizatorii afirmă că va arăta un „concept complet” despre cum va fi oferit noua versiune Qatar a emisiunii de la Geneva în cadrul emisiunii de la Geneva din 2022, care va avea loc în perioada 19-27 februarie anul viitor.
Maurice Turrettini, președintele Comitetului de lungă durată al Salonului Auto Mondial de la Geneva, a declarat: „Suntem extrem de fericiți, precum și onorați că turismul Qatar și-a pus contul în noi pentru concepția noului spectacol auto din Doha. Parteneriatul nostru este rezultatul discuțiilor extrem de încredere, precum și a construcțiilor constructive din prima zi.
„Forțele comune cu turismul Qatar ne -a echipat să ne concentrăm pe viitoarea 91 de ediție a GIMS în februarie 2022, unde vom putea aduna concepte, precum și învățări pentru noul spectacol auto din Doha.”
Faceți clic aici chiar pentru toate cele mai recente din Dezvoltare, la fel de mult ca și Salonul Auto de la Munchen 2021 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *