Menu Close

Actualizări pentru Toyota RAV4 Adăugați un set de securitate nou

Toyota RAV4 a fost actualizat pentru 2017, pachetul de securitate de securitate este acum de bază pentru toate modelul activ la nivel de intrare. Cumpărătorii o pot selecta ca o alegere de 1.060 de lire sterline pe mașina respectivă. Pachetul include frânarea autonomă de urgență, controlul de croazieră adaptativ, asistența de păstrare a benzii, grinzile înalte de mașini, precum și recunoașterea indicațiilor rutiere.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Toate vehiculele, cu excepția proiectării active de 23.755 de lire sterline, obțin, de asemenea, SAT-nav, precum și actualizări de hartă total gratuite, în timp ce vehiculele cu specii de top obțin, de asemenea, recunoașterea vocală, precum și funcții de mapare 3D pentru sistemul lor.
• cele mai bune SUV -uri de achiziționat acum
Există o iluminare ambientală, precum și senzori de parcare auto pentru compania Edition, Company Edition Plus, precum și modele de pictograme, în timp ce acoperișul negru, precum și un scaun de memorie este adaptat la Excel Designs Now, costând de la 29.850 de lire sterline. Acea versiune poate fi acum achiziționată cu un pachet premium de 1.195 de lire sterline, care adaugă un hayon cu un senzor sub bara de protecție, pe lângă un trapa, un ecran de zonă orb, precum și o alertă de trafic web Cross Cross.
Vehiculele Business Edition Plus sunt acum oferite cu motorul D-4D de 2,0 litri, precum și cu tracțiunea din față, care nu a fost oferită până acum, la un preț de la 26.980 de lire sterline.
Noile culori exterioare, numite Silver Blade, precum și Phantom Blue sunt oferite pentru RAV4 actualizat, precum și pe pictogramă, precum și pentru vehicule Excel, puteți specifica barele de colorat de culoare, precum și arcadele cu roți, cu evidențieri contrastante în negru, precum și Argint pentru 1.090 de lire sterline.
Ești fan al Toyota RAV4? Să înțelegem mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *