Menu Close

Watchdog necesită înghețare pe PCP din Marea Britanie, precum și PCH Cars and Truck Finance Recompense

Mașinile și creditorii de finanțare a camioanelor ar trebui să ofere o înghețare de rambursare de trei luni pentru automobiliștii care se confruntă cu dificultăți care să satisfacă PCP-ul lunar, precum și să leasuri rambursări din cauza coronavirusului lor- Probleme conexe, a spus paznicul monetar al Regatului Unit.
Autoritatea de conduită monetară (FCA) avertizează că casele de finanțare auto „nu ar trebui să ia măsuri pentru a încheia contractul sau pentru a reface vehiculul” dacă clienții au dificultăți în ceea ce privește plățile lunare din cauza veniturilor reduse, a șomajului sau a problemelor de sănătate și bunăstare aduse de Coronavirus .

Coronavirus: Ce face pentru industria mașinilor și camioanelor?

De asemenea, FCA avertizează companiile de finanțare împotriva modificării contractelor „într -o metodă nedrept”, cum ar fi reajustarea rambursărilor lunare pentru oferte PCP (achiziția contractului personal) bazate pe scăderea valorilor utilizate de mașini și camioane. Cu oferte PCP bazate în jurul deprecierii proiectate de o mașină pe durata tranzacției, precum și valorile mașinii utilizate care scad pe măsură ce vânzările sunt reduse semnificativ în timpul pandemiei Covid-19, valoarea preconizată a mașinilor care sunt supuse unei oferte PCP ar putea toamna toamna În mod semnificativ, cu avertizarea FCA, rambursările lunare nu ar trebui modificate pentru a arăta acest lucru.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Mai multe recomandări se referă la clienții de la sau aproape de sfârșitul tranzacțiilor PCP. În mod normal, persoanelor din această situație li se va oferi trei opțiuni: faceți rambursarea finală a „balonului”, precum și deținerea vehiculului în mod direct; Mergeți departe de ofertă datorată nimic; sau utilizați orice tip de plăți excesive acumulate ca urmare a deprecierului mașinilor și camioanelor mai puțin decât cele prevăzute (denumite adesea „capitaluri proprii”) pentru a merge către depozit pe o mașină nouă, precum și o nouă ofertă PCP.
Această a treia opțiune, de a rula capitaluri proprii într-o nouă afacere, este de departe cea mai proeminentă pentru cei care iau o ofertă PCP (care alcătuiesc majoritatea cumpărătorilor de mașini noi), cu toate acestea, cu dealeri, precum și în jos în țară forțată Pentru a închide, acest lucru este dificil, dacă nu imposibil.

Ce înseamnă blocajul Coronavirus pentru tranzacția dvs. de finanțe pentru mașini și camioane?

FCA le -a spus anterior șoferilor ale căror contracte urmează să se încheie pentru a lua legătura cu creditorii lor, precum și să discute ce ar dori să facă, precum și acum este sfătuind casele financiare: „În cazul în care un client dorește să -și păstreze Vehiculul de la sfârșitul acordului PCP, cu toate acestea, nu are bani pentru a acoperi rambursarea balonului din cauza dificultăților monetare legate de coronavirus, firmele ar trebui să lucreze cu clientul pentru a descoperi o soluție adecvată. ”

Crezi că aceasta este o idee grozavă? Să înțelegem gândurile dvs. în comentariile de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *