Menu Close

Nissan va lansa noi automobile electrice de dimensiuni juke

Nissan se pregătește pentru a lansa un SUV electric de dimensiuni juke, deoarece pare să-și extindă linia EV în Marea Britanie și Europa. Noul model va folosi o versiune scurtată a arhitecturii CMF-EV specifice electrice, care este folosită de viitorul SUV Ariya și Crossover Electric Mégane Electric de la Nissan, care va avea aceeași dimensiune ca noul Nissan.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Anul trecut, șeful EV al Nissan Europe, Helen Perry, a declarat pentru Auto Express: „O investiție a platformei este uriașă. Cu siguranță, va fi utilizat pentru platforma [CMF-EV] pentru ceva mai mult decât Ariya. Nu am fi investit într-o nouă platformă de alianță, decât dacă ar fi planificat o altă utilizare. ”

Cele mai bune SUV -uri electrice pentru a cumpăra acum

De atunci, au apărut detalii suplimentare, cu directorul general al Nissan Europe pentru planificarea produselor, Nicolas Bozek, sugerând, de asemenea, că modelele suplimentare erau în conductă. Vorbind cu Auto Express despre noul sistem E-4orce electric cu patru roți de tracțiune-care va apărea mai întâi pe SUV-ul Ariya-Bozek a confirmat că tehnologia va fi prezentată pe alte automobile în viitor: „Credem că va avea un loc în jos drum în alte modele ”, ne -a spus el.
„Suntem destul de puternici în segmentul B [clasa SUV Supermini]”, a spus Bozek. „Ar putea fi destul de interesant pentru acest tip de mașină.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *