Menu Close

Scheme de scrappage auto din Marea Britanie 2020 Round-Up: Toate ofertele curente

O serie de producători de mașini majore și-au desfășurat propriile scheme de scrappage intern în diferite puncte din trecut pentru a ajuta automobilistii , modele mai curate. Acum vedem mult mai multe sărituri pe bandwagon, deoarece mărcile arată să crească vânzări în urma pandemiei coronavirusului.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cumpărătorii de mașini pot beneficia de aceste scheme care, în general, vor garanta un preț ridicat de tranzacționare pentru orice mașină veche schimbată în funcție de un model nou. Brandurile majore, inclusiv Kia, Mazda și Toyota, folosesc oferte ideale acum, deși termenii și condițiile variază.

Exclusiv: „Fără planuri” pentru noua schemă de scară auto din Marea Britanie

În plus, există zvonuri în curs de a fi anunțate zvonuri despre o posibilă schemă de scrappage guvernamentală la un moment dat în viitorul apropiat. Ultima schemă de scrappage condusă de stat din Marea Britanie a fost anunțată în bugetul din 2009 pentru a ajuta industria prin Tough Financial Times, iar unii din industrie susțin că unul nou este cu mult întârziat. Orice astfel de schemă ar fi disponibilă pentru automobiliștii care își schimbă mașinile mai vechi de benzină sau diesel pentru cele electrice, dar încă nu este clar dacă va apărea ceva.
Mai jos, veți găsi detalii complete despre toate schemele de scrappage producător care se desfășoară astăzi …
Schema de scară auto din Marea Britanie Round-Up
Citroen
Economii disponibile 4.000 de lire sterline pentru noul Citroen (non-comercial)
Modele DisponibleC3, C4 Cactus, C3 Aircross, C5 Aircross, Berlingo, SpaceTourer
Datele care rulează până la 30 iunie 2020
Termenii și condițiile importante sunt disponibile la orice automobil înregistrat înainte de 1 ianuarie 2014 pe care îl dețineți timp de cel puțin 90 de zile. Oferta de schemă Scrappage nu este disponibilă împreună cu niciun alt program de economisire a clienților.

Citroen folosește o reducere de până la 5.000 de lire sterline în vânzările cu amănuntul de stocuri de automobile Citroen atunci când tranzacționați pentru un model nou. Această ofertă nu se aplică C1. Ca o mulțime de oferte de aici, va trebui să dețineți mașina timp de cel puțin 90 de zile înainte de a putea folosi această schemă de Scrappage.
Hyundai
Economii disponibile între 900 și 5.000 lire sterline
Modele disponibile
Datele care rulează până la 30 iunie 2020
Termeni importanți și condiții de reducere disponibile pe mașinile pe benzină și diesel înregistrate înainte de 1 iulie 2012 pe care le -ați deținut mai mult de 90 de zile. Automobilele cu motoare care îndeplinesc standardele de emisii 1 – 3 vor fi anulate, cei care îndeplinesc standardele Euro 4 – 5 pot fi tranzacționate. Stimulentul nu poate fi utilizat în colaborare cu nicio altă ofertă națională de Hyundai, iar clienții trebuie să aibă 18 ani sau peste.

Șoferii care tranzacționează în vechea lor euro 1 până la automobilele euro 5 pe benzină sau diesel pot beneficia de reduceri de până la 5.000 de lire sterline pe un nou Hyundai. Modelele Euro 1 la Euro 3 vor fi anulate, în timp ce euro 4 – 5 automobile vor fi vândute de dealeri. Cele mai mari economii vor fi făcute pe un nou Santa Fe, cu 5.000 de lire sterline din prețul de listă. Cumpărătorii care selectează modele mai mici precum i10 vor beneficia în continuare de până la un bonus de 2.000 de lire sterline. Oferta se desfășoară până la 30 iunie 2020.
Kia
Economii disponibile 2.000 – 2.500 lire sterline
Modele disponibile, Sportage, Niro și Stoton
Datele care rulează până la 30 iunie 2020
Termenii și condițiile importante disponibile pentru orice mașină înregistrată înainte de 31 martie 2013, cu toate acestea, economisirea nu poate fi utilizată împreună cu nicio altă ofertă.

Kia oferă până la 2.500 de lire sterline pentru automobilisti care tranzacționează în mașina lor veche pentru un nou Sportage, Picanto, Rio, Niro Phev, Niro Autonturging Hybrid sau Stonic. Schema este disponibilă la dealerii KIA din Marea Britanie și a fost prelungită până la 30 iunie 2020. Mașinile tranzacționate în necesitate au fost înregistrate înainte de 31 martie 2013, iar taxa este în locul altor stimulente KIA oferite. Acordul nu necesită proceduri speciale de către proprietari; Atâta timp cât detaliile proprietarului despre vechiul automobil se potrivesc cu cel al noului vehicul, reducerea este garantată. Toate automobilele tranzacționate vor fi anulate prin intermediul site -urilor reglementate.

Mazda
Economii disponibile 3.000 – 4.000 lire sterline
Modele disponibile2, 3, 6, CX-30, CX-5 și MX-5
Datele care rulează până la 30 iunie 2020
Termeni importanți și mașini cu condiție de condiție trebuie să fie înregistrate la 31 decembrie 2011 sau înainte de 31 decembrie 2011 și pot fi fie benzină sau motorină. Comerțul-in-ins trebuie să fi fost înregistrat la actualul proprietar timp de cel puțin 60 de zile, iar economiile nu sunt disponibile cu nicio altă ofertă.

Schema de scrappage a Mazda folosește proprietarii care tranzacționează autoturisme înregistrate înainte de 31 decembrie 2011 până la 5.000 de lire sterline pentru un nou sub-144g/km Mazda. Schema se desfășoară până la sfârșitul lunii iunie 2020 și înlocuiește alte utilizări ale Mazda, cu excepția cazului în care dealerul este specificat altfel de dealer. Șoferii care selectează modele sub 144g/km, precum 2, vor primi o economie de schiță de 3.000 de lire sterline pentru noua lor mașină, în timp ce cei care tranzacționează pentru CX-5 mai mari cu motoarele pe benzină Skyactiv-G primesc 4.000 de lire sterline. Mașina trebuie să fie înregistrată la proprietar timp de cel puțin 60 de zile înainte de a putea fi casată.
Renault
Economii disponibile 1.000 la 3.000 de lire sterline
Modele disponibileLeclio, Zoe, Kadjar, Captur (prima și a doua generație), Grand Scenic, Koleos și Megane
Datele care rulează până la 30 septembrie 2020
Termenii și condițiile importante pentru automobilele care trebuie să fie înregistrate la 31 martie 2014 sau până la 31 martie 2014 și înregistrate la dvs. mult mai mult de 90 de zile. Schema Scrappage nu poate fi utilizată împreună cu alte oferte.

Renault folosește schema sa de scrappage pentru proprietarii de pasageri și/sau automobile comerciale înregistrate până la 31 martie 2014. Aici se aplică și politica normală de proprietate. Suma pe care ați putea fi redusă la un Zoe și Kadjar este de 3.000 de lire sterline, cu vechiul captura la 2.000 de lire sterline, iar restul mașinilor disponibile la 1.000 de lire sterline. Această schemă se poate aplica și rudelor proprietarului care dorește să tranzacționeze în vehiculul lor.
Toyota
Economii disponibile 1.500 la 4.000 lire sterline
Modele Disponibilaygo, Yaris, Corolla, Prius, RAV4, Camry, GT86, Land Cruiser, Supra, Hilux, Proace
Datele care rulează până la 30 septembrie 2020
Termenii și condițiile importante pentru automobilele care trebuie să fie înregistrate la 31 martie 2012 sau până la 31 martie 2012 și înregistrate la dvs. mult mai mult de șase luni, nu trebuie să dețineți un Toyota. Schema Scrappage nu poate fi utilizată împreună cu alte oferte.

Proprietarii de automobile mai mari de șapte ani pe care i -au avut de cel puțin șase luni să se califice pentru schema de scrappage a Toyota. Oferta este disponibilă pentru toate mașinile și vehiculele comerciale ușoare. Schema se desfășoară până la 30 septembrie 2020.
Schema de scrappage guvernamentală zvonită
La începutul lunii iunie 2020, Telegraph a rupt o poveste care a raportat că premierul Boris Johnson intenționa să efectueze o nouă schemă națională de Scrappage, inspirată de precedentul care a avut loc în urmă cu aproximativ un deceniu.
Parteneriat

Trebuie să vă vindeți mașina?
Găsiți cea mai bună ofertă de la peste 4.000 de dealeri și vindeți -vă cu până la 1.000 de lire sterline. Este atât de ușor.

Vindeți -vă „Excelent” TRUSTPILOT

Noua schemă – care a fost raportată a fi stabilită pentru anunțuri la 6 iulie – ar vedea automobilistii care au tranzacționat în vechea lor benzină sau mașina diesel pentru un nou model electric, acordat 6.000 de lire sterline pentru noua lor mașină.
Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, Financial Times a raportat că miniștrii au pus la îndoială schema. Patru înalți oficiali guvernamentali au fost citați că o nouă schemă de scrappage este acum „foarte puțin probabilă”, deoarece miniștrii nu au reușit să fie de acord cu ce formă trebuie să ia stimulentele financiare folosite de șoferiști.
Rămâne de văzut dacă guvernul va vorbi despre o nouă schemă de scrappage la 6 iulie sau, într -adevăr, la orice altă dată.
Vei profita de aceste economii suplimentare? Spuneți -ne în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *