Menu Close

Noul 2024 Piech GT Electric Coupe intră în testare cu 311 mile

Piech Automotive a oferit o actualizare semnificativă pe Piech GT Electric Coupe, văzută ultima dată la Salonul Auto de la Geneva din 2019, sub formă de prototip.
Compania, fondată de Toni Piech – Kid al regretatului șef al grupului VW, Ferdinand Piech – pare să vândă GT -ul electric înainte de partea de la mijlocul anilor 2020 și a confirmat că un sora suv se află și în primele etape ale dezvoltării.

Lotus dezvăluie leva arhitectură automată ușoară pentru automobile electrice

Piech este puțin în urmă (datorită parțial Pandemiei Coronavirus), GT acum din cauza producției de serie în 2024. Când va fi în sfârșit pe drum, va deveni un rival pentru aprecierile Porsche Taycan și Audi E -Tron GT, precum și automobile sportive standard cu motor frontal, cum ar fi Jaguar F-Type și Nissan GT-R.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Piech GT al Piech GT cuprinde un pachet de baterii de 75kWh și trei motoare electrice – unul montat pe puntea față și două pe spate. Sistemul are o ieșire combinată de 603 CP despre care firma spune că este suficientă pentru un 0–62 km / h mai puțin de trei secunde. Piech spune, de asemenea, că GT va primi de la 0-124 km / h în mai puțin de nouă secunde.
Se spune că gama totală este de 500 km (311 mile), dar capacitatea de încărcare în dezvoltarea GT este ceea ce iese în evidență. Brandul s-a asociat cu compania de tehnologie de încărcare a automobilelor TGOOD, pentru a produce un Charger Fast dedicat pentru GT, despre care compania spune că poate atinge același nivel de încărcare de 80 la sută în doar cinci minute. Cu toate acestea, detaliile tehnice despre cum funcționează acest lucru nu au fost dezvăluite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *