Menu Close

Tesla anunță o pierdere record de 523 milioane lire sterline

Tesla a raportat o pierdere web record de 710 milioane USD (523 milioane de lire sterline) în cele trei luni până în martie, afacerea învinovățind problemele de producție de proiectare 3.
Cu toate acestea, CEO -ul Tesla, Elon Musk, a insistat că afacerea își poate transforma necazurile, precum și publică venituri la sfârșitul acestui an – potențial încă din T3 2018.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune vehicule electrice de vânzare 2018
„Este timpul să fim profitabili”, a declarat Musk. „Realitatea este că nu ești o afacere autentică până când nu ești profitabil. Acesta este accentul nostru în acest moment. ”
În 2016, afacerea a dezvoltat un total de 101.312 vehicule. Cu toate acestea, în ultimele luni, a scăzut la producția designului său de „piață de masă” 3-un vehicul electric care a reușit BMW I3, cu o varietate de peste 300 de mile.
În aprilie, afacerea a fost obligată să suspende complet producția de proiectare 3, care a afectat foarte mult pe banca de comandă de 500.000 de persoane. Doar 9.800 de proiecte 3 au fost asamblate între ianuarie, precum și martie 2018.
Afacerea a declarat că dorește să dezvolte 5.000 de designe 3s pe săptămână în următoarele două luni, cu toate acestea, ceea ce Musk insistă că ar pune afacerea din nou în negru. Managerul Tesla a declarat că afacerea va fi profitabilă până în a doua jumătate a acestui an.
Musk și -a dat seama de erorile lui Tesla, precum și a spus: „Am făcut eroarea de a adăuga la fel de multă automatizare la fel de repede”.
Afacerea asociată a CEO -ului SpaceX a trimis recent un spațiu Roadster de la Cherry Tesla Roadster, în timp ce efectuând un test de succes al rachetei Heavy Falcon. Ca răspuns la acest lucru, Musk a spus: „Dacă putem trimite un roadster la centura de asteroizi, cel mai probabil putem rezolva producția de design 3.”
În ciuda tulburărilor actuale, Tesla intenționează să introducă, de asemenea, un SUV de design mai mic din 2020.
Citiți evaluarea noastră despre Tesla Design 3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *